- Leena -
serabut btol kepala otak ni...kete tiap2 bulan plak aku rs dia asyik mintak duit..btol kot org kata kete mesia ni takat 5thn je dh mula meragam...stat 1 mula laen2 tuh meragam jugak..btol ker??? adehh tekanan...

time org nk guna duit plak 2...sokmo dia nk problem..dugaan..dugaan...i2 lah dugaan mcm2 rupa..

sgt tidak ber "mood" aku nk p johor wedding kezen aku...kang xservice kang tgh jln plaknye rosak..

bak kata En Hubby...klu duit ni bukan nk spare ke laen..lama dah kete baru ni..uhuhuhuu..seb bek ayat dia KALAU...kalau ni mmg senang je nk sebut kan..wakakakkaa
2 Responses
  1. atty's Says:

    kadang memang penin kalo pikir pasal kete nie..banyak baget ke kete je kan .


  2. - Leena - Says:

    2lah kak tie...pk balik modal mentenance lagi byk dr beli kete baru byr every month...ish3...klu sket2 xper jugak..ni dia meragam yg besau2..ayooo