- Leena -
Salam Kames kengkawan…hari ni jari de rajin sket nk apdate blog..tpi xder yg menarik pon..just nk share some pics and stori..

Last week aku g tesco xtra sek13 shah alam ni dgn rushingnye (beselah time break opis hour,xleh lelama)..kbetulan lalu area brg yg dorg trunkan rege for certain reason..

Terpegi kat 1 stack rak ni…tgh belek2 sudip (sbb nmpk cantek, berkenan d hati tapi xbeli pons), tetiba ade akk ni ntah dr mn..tegur aku

“dek periuk 2 murah sgt dek, elok 2 mmg berbaloi beli”..(erk dlm hati, dia kenai aku ke?)

Perati muka akk ni betol2 mmg aku xkenal..xper cont perbualan..aku pon tye

“akk nk beli ker?”

Dia jwb..

“akk nk beli TAPI rs mcm tamak sgt lak..kat rumah dah de..TAPI sbb dia murah pastu dia elok..klu kte masak dh lama pon dia still pns lagi..rege dia rm100 lebih sblm ni”

Kompius dgn rege yg dh diskaun..aku pon tye

“Knpe murah sgt ni? Xelok ke pe?”

Dia jwb “ 2 lah akk pon tye gak staff ni td..dia ckp sbb koyak kotak aje..isi dia still elok”

So aku dgn terpengaruh..p lah tgk..ha ah elok aje..dgn terpengaruhnye jugak..aku balun 1..so tgl 1 lagi..

dh amik yg 2..dia rekomen satu lagi..aiyakkkk

Yang ni pon murah dekkk..ni sbb koyak kertas n xder ttp..(x dnafikan mmg murah GILERR)..

So rembat jgk yg 2.. then aku start nk move on..sblm 2 aku dok kona2 stu lg..pusing stu blik..tgk akk 2 rembat gak priuk 2..ahaha..walaupon dah ade TAPI akk beli jugak..

I2 lah pompuan kan..ish3..especially brg keperluan rumah..dn aku yg suka dok tong tang dapo lagilah suka benda gini2..

So sni aku share gambor piyuk berserta rege nye..




MAGIC POT = rm20.85 (aku xsure yg ni rege asal bp..de sesapa yg tau???)
STOK POT = rm2.50 (yg ni mmg aku rs murah glerrr...xkesah xder ttp..leh wat msak ayor dlm kuantiti yg banyak, time2 kenduri hehe)
1 Response
  1. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)