- Leena -
Salam Aidilfitri buat semua...dlm kesibukan org dok beraya2 ni...aku dh pon mai ke opis...

hr ni stat aku bekerja...semlm adik aku dh stat dah...org bru mcm kami ni mn leh cuti lelama kan..nk spend mase cuti sket benau...

tp kami maseh lagi xketinggalan nk p umah sedara mara...hr ni after kije aku pecut trus ke RAWANG...

umah pakcik yg 3rd bongsu...giliran dia pulok...aku rse berat aku leh stabil time pose je..after dat...lalalala...

wpon aku beraya di kl...tp sebab sedra mara mak aku smua dh berlonggok kat sni..ttp meriah...time ni ar nk tgk KL lengang...tp pd aku certain jln xlengang pon...cthnye kepong...grr...

yele stu kan mmg cha alif ya nun pye tmpt..kompem le byk olang...

stat dr 1st pose, kte asyik mkn, dan mkn dan mkn..

jadinye mgu dpn kte ganti pose plak yek...i xsuka pon tangguh lelama...mn leh di dlukan...kte dlukan...

gmbr raya dis year aku xder sgt...tgklah mlm2 kang kot2 dpt dr acu (pakcik bongsu belah mak)...

cian pakcik aku kat Australia...mesti cik dai rindu kteorg kan..uhuk2...kte lagik rindu... :*

esok Tuan Abe (pgln baru utk Tuan Rosli) xder sehingga ke hari senin..

outstation lagikkkk...ke kg halaman plak 2...wahh amik kesempatan yek....En Talib boleh x jgn bwk suami sy...staf kan rmi lagik...eceh ober plak...

uhhh...menunggu hr senin tuh jenuh...nk blik kepong...Tuan Abe xbg drive jejauh sorg2..takat dlm Shah Alam aje le aku meryau..

adoii...sengal ler..xper ar dok ngemas rumah je ar...sabtu kije half day..pastu nk wat per???

merayau sorg2 plainglah aku xsuka..even window sopink...

tp xperlah untung Tuan Abe blik bwk bekal...my MIL pon dh ready nk masak ketupat palas...


*******************************************

okey ini adalh selingan..org len dh siap mkn sungguh2...aku bru nk apdet bend adh lapok...

ekceli biskut ni aku cuba try test...amik dlm buku mskan bdk2 hotel mgmt kat msu ni...

resepinye mmg hanya ciput setakat 15-20 keping...tp aku terpaksa men"double up" sbb nk kasik byk lah...



BISKUT COKLAT CHIP...

sedap gak...abah aku suke ..oklah 2..dis year mmg aku xwat byk biskut or kuih raya...1 sbb economoney...1 lagi kesempatan masa 2...jus aku buat every year punye biskut aje le..almond london...1 kuih tunjuk..len2 kerepek2...hehehe

*******************************************

yang bwh ni plak..time buka pose n tarawikh kat opis..ble ek aku xigt tarikhnye dah..lapok lah katakan...

b4 buka pose mmg rmi org...dh abes buka...lengang dah surau....ehhehe...semyang jemaah maghrib rmi...lps2 tuh dah xder..ehhe

yelah de org yg dok jejauh...yg cuti solat n pose...tp seronok lah gini...Dato Wira tumbang sekor lembu...freshhhhh lagik time mkn...nyum2...






time ni byk hilang kilo..lps 2 xyah kobar lah..nk membuang pon pyh..beter pose..perut pon bertugas dengan baeknye...

emm oklah stakat ni...next entry aku try apdet gmbr raye yek..klu ado...ekkeekke..

last but not least..akhir kata..selamat hari raya..

2 Responses
  1. atty's Says:

    sodap nya biskut tu..pass sini satu balang..


  2. - Leena - Says:

    eekeke...oklah rasnye ky..1st trial menjadi...alhamdulillah.nk pass jauh la..hehehe.mai rumah ler..