- Leena -


Skali lagi d tag oleh Pn Mazwani Ayu...aku ni ulang2nye org yg sama lah yang tag aku..hahaha...
skang ni dia nk suh aku jwb tag workstation...ala..dh ler serabut tmpt aku neh...aishhh...




UNDANG2 NYE :
Snap work station anda then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..tengok contoh yang dibuat nih...begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..



ha...ini dia pandangan dr blkg tmpt aku..ekceli dr dlm ar..konon rajin lah 2..buku kat tepi bdk return..tp mls nk bgn..letak je lah stu dlu..ahahaha






ni pandangan dpn...bertudung merah 2, bos aku...saper lagi xlaen x bukan...Pn Mazwani Ayu kte...wah..bos ajar staf men blog....sporting gle...ahahahahaha



http://jariketot.blogspot.com/ @liyannuarhttp://pu3ju.blogspot.com/
http://naftyshares.blogspot.com/
http://enaekk.blogspot.com/

Takde org yg aku nk tag, sbbnye spt yg katakan dlu..sape rse nk tag..jwb jo..tp rsenye smua org dlm list aku dh kene tag...haha..xyah lah wat




ha..abeh dah ler aku pye jwpn utk tag ko ye ayu....sekian trima kasehhhhhhhhhhhhhh....




2 Responses
  1. Jasfyra Says:

    korang po still guna gemuk screen ek..sama ar aku..
    aritu kami dah pakai flat screen, tp ada prob sket terpaksa tukar..bodo tau


  2. LeenA Says:

    gemuk screen??? owhh...kat sni mmg miskin..terpaksa lah pake yg mureh2...hahhaha