- Leena -
a few pics dpt dr adik aku...tba2 dia nk mms...so dpt lah bbrp keping..i2 je yg ado dia kata..xper lah asal ade kan..sok2 aku blik aku snap le bebyk kan..

time mls nk edit...ini jelah aku bg yoooo







dia ni puteh benarnye...dlm gmbr ni xclear..bese le hpon muroh...

ok next week aku tempek lagi yoo gmbr bb...xsabo nk bau harumnye bb..

mandi x mandi bau ko ttplah sama...
9 Responses
  1. Jasfyra Says:

    shembam..geram aku tgk


  2. LeenA Says:

    aku ni pon xsabo2 nk tgk...rindu bau bb benarnye..


  3. nieda Says:

    tembam....rasa nak cubit2 jer pipi yg gebu tu...hug and kiss baby, ambik berkat



  4. chomeLLLLLLLLL



    macam mak long dia gak.. ekekek


  5. LeenA Says:

    to nieda...dia mmg tembam d gmbr...d luar knpe aku tgk dia bese je..:))

    tp dia mmg comel..ank cino..

    to Syuq..dia comel kan??/aku comel x??


    To ayu...adoii aku bukan mak long pembetulan..makngah...:))..

    aku gelaran2 gini merasakan aku sgt tua dah ni...bertitle2 antie...ggggrgrgrr


  6. comelnya...tembam lah..bkn mak long yer..mak ngah rupenya ina ni...


  7. lupe td..namanya sedap...


  8. LeenA Says:

    heheeh..muza..kte ank no 2..de abg dlu..tp dh meninggal lame..thn 1999...

    jadinye ttplah makngah kan...ehehe

    nama sedap ek..khalisha 2 kte yg cri..ekeke..nk jugaklah kan..