- Leena -


skali lagi kena tag dari Mommy

so mri kte lihat apekah soklan2 i2...


1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

ceriteraku.....

sbb aku bukak cerite ttg aku, ttg fmli aku, pe2 ttg life aku dn ape jua yg bermaen d minda ku..



2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://enaekk.blogspot.com

enaekk...adalah gelaran yg d beri oleh bdk2 laki klas aku mse diploma...

so mcm dh terbiase dgn nama i2...letak je lah..



4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

tidak akan...gigih aku buat...wpon byk benda kene treasure...

xkan d buang ianye begitu shaja..

plg2 pon aku igt blik coding HTML yg aku bljar mse dip dlu..




5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

blog zuera mmg besh... dia byk no cte psl fmli dia...anak2 dia..time2 dia p berjln2..mkn2 tuh syok 2...

and yg bestnye...aku ajor dia 2ko background blog dia..so skang ni..blog dia sgt cun, meri ah, ceri ah

makcik sukoooooooooo


nak tag ker????


xsmpi 10...makcik bg 2 je...



1) KTY

2) Lieya Eyani..

harap jawablah ek tag nie...

5 Responses
  1. atty's Says:

    wokeh nanti free kty jwb tau..


  2. LeenA Says:

    woraits kty...tp another tag kty ek..kat ats de lagi..ahhaha..d sebabkan ina pon kene 2.xtau nk bg saper..:))


  3. akk ku...
    adikmu sudah buat lor tag semacam ni...huhuu...


  4. LeenA Says:

    i2 lah psl nye..eden tgk dh td...uhukuhukuhuk....


  5. Anonymous Says:

    RX Pharmacy Online. Get Cheap Medication online. Buy Pills Central.
    [url=http://buypillscentral.com/buy-generic-cialis-online.html]Purchase Cheap Viagra, Cialis, Levitra, Tamiflu[/url]. canadian generic pills. Cheap drugs pharmacy