- Leena -
ish2 mommy zuera suka benau bg aku tag..cuba dpt tag tuh ko dok diam2 je..

ini jwpn kepada tag anda

1. Letak kan gambar profile anda



2. Terangkan apa maksud gambar itu?
gmbr ini menandakan blog ini d hasilkan oleh aku

3. Kenapa pilih or letak gambar itu?
sbb ni yg terlatest wpon ader nmpk cam bam2 sket pp..tp xkesah..:d

dan 1 lagi ble edit gini..nmpk suci murni ja muka mokcik..:))


dan saje tag ni aku nk bg pd

KTY

SYUQ...

LIEYA EYANI

2 Responses
  1. nieda Says:

    wah cantik layout blog ko ena...

    dah sarat2 ni mmg malas jer nk p keja..Letih dia dua kali ganda dari biasa..AKu ni pun gagahkan juga keja, nak settlekan byk benda..Sekarg ni pun aku dh stop masak, x larat..Makan luar jer


  2. LeenA Says:

    cantek???

    trima kaseh...benda ni pon nk wat sepenuh hati ko kene kat sni..attention kene lebey...

    dgn eadaan ko gini xper lah nieda..kko extend laenkali ar..

    hehe...insyaAllah ko akan slmt nti nieda aku doa kan...